Nieuws

Hieronder treft u nieuwsberichten aan die eerder zijn verschenen.

Jubilerend TAQA Cultuur Fonds steunt 40 kunst- en cultuurprojecten

Veertig organisaties krijgen in 2020 subsidie van het TAQA Cultuur Fonds. In totaal stelt het fonds €100,000 beschikbaar aan een breed scala van culturele initiatieven zoals muziek, theater, cultureel erfgoed en kunst. Het TAQA Cultuur Fonds bestaat inmiddels 10 jaar en heeft sindsdien meer dan 400 initiatieven ondersteund in Bergen, Heiloo en Alkmaar. Bij toekenning van de subsidiegelden wordt rekening gehouden met een goede verdeling over de gemeenten, de verschillende cultuurvormen én het publiek dat het fonds wil bereiken. Een onafhankelijke adviescommissie met vertegenwoordigers uit de drie gemeenten beoordeelt de aanvragen.

Aanvraagperiode TAQA Cultuurfonds 2020 gesloten

De aanvraagperiode voor bijdragen uit het TAQA Cultuurfonds voor 2020 is gesloten. Tot en met 12 december 2019, 18.00 uur konden culturele instellingen, amateurs en (semi)professionals uit de gemeenten Bergen, Heiloo en Alkmaar een beroep doen op het fonds.

De ingediende aanvragen worden nu beoordeeld door een onafhankelijke adviescommissie die bestaat uit vertegenwoordigers uit de drie gemeenten onder leiding van Hans Maarten Parigger.

Begin februari 2020 maakt TAQA bekend welke projecten en initiatieven voor een financiële bijdrage in aanmerking komen.

Op de hoogte blijven? Vul uw e-mailadres hieronder in!